Despre noi

DESPRE NOI

Cum a inceput povestea Statiei Rombeer Domino?

Ca și oricărui bărbat îmi place foarte mult berea, rece, proaspătă, ceea ce nu prea găseam în București, decât la unele terase. Și uite cum s-a făcut că am primit de ziua mea in 2017 cadou un voucher de la STATIA ROMBEER din Pantelimon. Astfel într-o zi cu soare am plecat decis sa văd despre ce este vorba.

M-am luminat la față când am vazut sistemul de îmbuteliere al berii draft pentru acasă ( îl vazusem destul de des în țara mea de origine (Republica Moldova) , însă in România pentru prima oară. În acel moment am devenit instant client fidel , și am început să degust toate sortimentele existente .

La începutul anului 2020 mi-am dat demisia de la fostul job ca să mă odihnesc un pic și să vad ce aș vrea să fac mai departe, dar odihna presupunea și prezența berii draft seară de seară în paharul meu)) . Astfel mi-am dat seama că conceptul berii draft pentru acasă nu este deloc dezvoltat in România și am început a studia acest subiect mai amănunțit, ulterior am aflat că Stația Rombeer oferă și posibilitatea de a opera și în regim de franciză.

Eram cât se poate de decis referitor la ce vreau sa fac în viitor , și astfel am început colaborarea , din pacate pandemia ne-a derutat un pic dar totuși un pic mai târziu am reușit să punem în picioare un magazin în zona Tei. Chiar dacă la prima vedere mi se părea ca știu multe despre bere, între timp mi-am dat seama că nu e chiar așa. Și in prezent de zi cu zi învăț lucruri noi despre diferite stiluri de bere. La momentul actual avem 50 de robineți cu bere artizanală la draft și în jur de 100 de sortimente îmbuteliată la sticlă.

Mulți sunt de părere că berea noastră este destul de scumpă , însă dacă e sa facem o comparație cu berile craft locale din alte țări europene, stăm foarte bine la acest capitol, din păcate momentan lumea nu este bine informată în domeniul dat și compară berea craft cu cea din comerț, ceea ce este total greșit.

Totuși încercăm pe cât se poate de mult să oferim sortimente pentru toate gusturile și buzunarele. Avem ca scop să îmbogățim piața cu cât mai multe beri locale, cât se poate de accesibile și 100% naturale , ceea ce contează destul de mult la etapa actuală , produsele naturale fiind în număr foarte mic pe piață. Astfel acest site are ca scop râspândirea berilor craft Românești și a altor produse locale care se combină perfect cu berea. Încercăm să dezvoltăm cultura berii vii cât mai repede și cat mai detaliat, oferind toate informațiile posibile despre fiecare sortiment în parte.

Așa a început povestea, te invităm să o completezi și tu cu ceva, cu o vizită în locația noastră!

0
    0
    Cosul tau
    Costul tau este golIntoarce-te la magazin